TYKY PÄIVÄ

YRITYKSILLE

ProGames paintball puistossa pidät mitä hauskimmat virkistyspäivät ja työhyvinvoinnin tapahtumat. Ohjatuissa aktiviteeteissa on valinnanvaraa leikkimielisistä kisailuista letkeään hyvän olon pelailuun. Yksi on kuitenkin varmaa: naurulta ei voi välttyä! Tervetuloa viettämään liikunnallinen ja työporukan yhteishenkeä kohottava tyky-päivä ProGames paintballpuiston radoille pohjois Kirkkonummelle! Espoon rajalla ja vain vajaan 30 min ajomatkan pääsät Helsingin keskustasta.

Meidän pelipaketteihin kuuluu kaikki varusteet mitä tarvitset hauskaan paintball pelipäivään. Merkkainpaketti, Haalari, Suojamaski, päähineen, hanskat ja rintapanssari. Paintball sopii kaikille ja pelikentillämme voi liikkua omaan tahtiin. Yritys tiimi päiviin voi myös helposti lisätä puiston muita ryhmähenkeä nostattavia aktiviteettejä. Katso lisää LISÄ AKTIVITEETTI sivuilta.

Itse seikkailuun ja pelailuun kannattaa varata vähintään 2 tuntia. Lisäksi mikäli haluatte tilata firma ryhmällenne ruokailua, niin siihen suosittelemme varaamaan noin tunti lisää. Puistoon saa tuoda omat Grillatavat ja juomat. Puistossa löytyy lämpimät sisätilat ruokailua varten. Sekä mahdollisuus pienimuotoiseen kokoukseen. Myös sauna ja pesu mahdollisuus.Katso lisää SAUNA sivuilta.

Tiesitkö?

ProGames paintball puisto on rakennettu luontoa kunnioittaen upean maalaismaisemaan ja kauniin luonnon ympäröimänä Kirrkonummella. Puisto sijaitsee kumminkin vajaan 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Joten tervetuloa maalle ja metsään joka on lähempänä kuin luuletkaan.

Teemme yhteystyötä myös lähi hotellien / konferenssi paikkojen kanssa. Jolloin onnistuu isomman ryhmän kokoustaminen. Ota yhteyttä niin rakennamme yhdessä mieleinen tiimipäivä.