Paintballklubi

Joka Keskiviikko tule mukaan

Paintball klubi 2024

 

Nuorten paintball-harrastusmahdollisuus joka keskiviikko kello 17.00-18.30.
Keskiviikko klubi järjestetään joka keskiviikko marraskuun loppuun asti kaudella -24 ja pelit jatkuu talvitauon jälkeen 27.4.2025. Ilmoittautumalla ennakkoon varmistat pääsyn peleihin.
Peliasuksi käy omat urheiluvaatteet, jotka saa likaantua (tai voi vuokrata maastohaalarit 6 €/kpl). Tarjoamme suojamaskin, hanskat ja päähineen tapahtumaan osallistuville. Samoin rintapanssareita on saatavilla lainaan veloituksetta, jos osumat jännittävät ensikertalaista 🙂

Pelit keskiviikkosin klo 17.00 – 18.30

Ohjelmaan sisältyy kevyt alkulämmittely, pari kilpapaintballiin liittyvää teknistä harjoitusta ja näiden jälkeen tietenkin kivaa pelaamista yhdessä.
Myös kiinnostuessa enemmän lajista ja kilpaileminen lajin parissa kiinnostaa, voi halutessa liittyä mukaan kilparyhmään / Joukkuueeseen Kirkkonummi Gunners .
Kirkkonummi Gunners on paikallinen kilpa joukkuea joka on aloittanut toimintanssa vuonna2023

Paintballklubissa


Paikan päällä on ohjaajia ja aina SM-liigatason pelaaja opastamassa, nuorella ei siis tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista liittyäkseen mukaan uuden ja jännittävän harrastuksen pariin. Täällä pääsee oppimaan paintballia turvallisesti ja hyvässä seurassa samanikäisten kavereiden parissa.
Mukaan tarvitaan oma juomapullo ja verryttelyasu . Paikan päältä saat lainaan värikuula-aseen ja suojamaskin sekä kuulat.
Paintball klubi peleissä, kuten paintballissa yleensäkin, tulee pelaajilla olla pitkähihainen paita sekä pitkälahkeiset housut. T-paidassa tai shortseissa EI saa pelata.

Share on whatsapp
WhatsApp

HINNAT

20€ / kerta
55€ / 5 kerran sarjakortti (henkilökohtainen).

Vuokrahaalari 6€ / haalari

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, klikkaa TÄSTÄ ilmoittautumiseen.

Syitä lähteä mukaan!

 

Paintball on piilourheilullinen harrastus (liikunta tulee vähän huomaamatta siinä sivussa) ja kaiken lisäksi tosi kivaa! Lajiin voi osallistua juuri oman kuntotason mukaan. Voi olla nopea juoksija tai sitten keskittyä tarkkuuteen ja toimia ryhmän tukijana.

Meille voit tulla mukaan kivan harrastuksen pariin sukupuolesta ja kuntotasosta riippumatta. Osallistujia on ollut mukana noin 20 per pelikerta ja ensikertalaiset ovat tervetulleita mukaan mille tahansa pelikerralle.Tapahtumaa ohjaa pitkään harrastanut ammattilainen, joka neuvoo ja opastaa nuoria. Näin konkareilta oppii nopeasti lajin salat ja pääsee kehittymään pelaajana. Pelaamisesta tulee entistä kivempaa, kun osaa tekniikat ja taktiikat!

TARVITSEEKO VANHEMPIA MUKAAN?


Huoltaja on hyvä ottaa mukaan ensimmäiseen osallistumiskertaan. Jatkossa hän voi jäädä kotiin tai tulla katsomaan pelejä, myös Paintballpuiston kahvilassa/ odotustilassa voi odottaa pelien ajan. Suosittelemme liittymään sähköpostilistalle, jossa jaetaan ajankohtaista tietoa tiistain peleistä.
SAAKO PELATA OMILLA PELIVARUSTEILLA?
Kyllä ja ei.
Treeneissä pelataan talon aseilla, jotta varusteet olisivat tasaväkiset pelaajien kesken.
Oman suojamaskin käyttäminen on sallittua, mikäli maskisi on paintball-käyttöön tarkoitettu ja turvallinen käyttää. Suojamaskin pitää olla ohjaajamme mielestä ehjä ja riittävän suojaava. Aktiivisia pelaajia suositellaankin hankkimaan omat pelivarusteet esim. ProGames Oy myymälästä, jossa voi kätevästi käydä ennen pelejä.