Paintballpuisto

Paintballkeskus Kirkkonummi!

Olemme paintballiin keskittyvä seikkailupuisto pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme ainoana paintball -puistona useita mielenkiintoisia ja haastavia pelikenttiä, missä on mahdollista tutustua lajin kaikkiin osa-alueisiin. Paintballissa parasta on yhdessä tekeminen ja ulkona oleminen. Tutustu lisää paitball -radat sivulla.

Paintballpäivään voi lisätä huippuhauskoja aktiviteettejä kuten beachbuggycartingia tai kuplafutista. Rakennetaan yhdessä tilaisuuteesi huippu päivä. Jälkipelejä unohtamatta. Puistossa pieni kesäsauna ja grillausmahdollisuus sekä Splash kahvilasta saa pientä purtavaa.

Kaikki puiston peliradat on ympäröity turvaverkoilla, joka estää väripallon lentämästä pelikenttien ulkopuolelle. Näin myös katsojilla on turvallista seurata pelejä.Valaistulla kupunkikentällä on hauska pelata pimeinä syys ja talvi -iltoina.

Tältä sivulta löydät tietoa puiston toiminnoista:

PELIPUISTON RADAT Pelipuistostamme löytyy jopa 5 eri paintball kenttää

Paintball ratojen kuvaukset

ProGames paintball radat on suunniteltu erityisesti kaiken ikäisten seikkailijoille. Puistossa löytyy 5 hauskaa ja erillaista pelikenttää, jossa saa pelata. 

Kaupunkipelikenttä on westworld henkeen rakennettu pelikenttä. Westworld kenttä on nopeatempoinen rata monella esteellä. Tämä rata on myös valaistu jossa hauska pelata iltapelejä pimeinä syys ja talvi iltoina.

Kilpapelikenttä. Tällä pelikenttällä hauskuus ja vauhti kohtaavat. Kenttä on rakennettu tekonurmelle, jolloin päsee helposti ja nopeasti juoksemaan suojista toiseen. Progamesin kilpakentällä pelataan joka vuosi Paintballin SM-liigan osakilpilu. Kaikki puiston kentät ovat kävelyeteisyyden päässä toisistaan.

Metsäpelikenttiä puistossa on 3. 

Metskenttä 1 ( Pimeä metsä ) On suojilla ja bunkkereilla rakennettu  urbaani metsäkenttä. 

Metsäkenttä 2 ( Viidakko ) On hieman pienempi ja metsäisempi kenttä jossa pelataan hyökkäys ja puolustus pelejä. 

Metsäkenttä 3 ( Vietnam) on iso kokoisin metsäkentistämme. Kenttä sijaitsee luonnon mukaisella kumpuilevalla kalliopohjalla. Kun haluat enemmän haastetta ja rytinää niin tämä pelikenttä on siihen sopiva. Tällä kentäällä on myös vuotuiset metsäliiga osakilpailut pelattu.

Cafe Splash

Pieni tauko tekee hyvää!

Touko – kesäkuun aikana avautuu ProGames parkissa pieni kahvila. Josta voi ostaa pientä naposteltavaa ja virvokkeita.

Kun on aika pitää tauko , löytyy ProGames paintball puistossa oma kahvila Splash.

Meunuussa tulee olemaan pientä ja helppoa naposteltavaa. Premium hodareita ja virvokkeita.

Paintballpuistosta löydät myös kaasugrillejä jos haluaa itse grillata esimerkiksi grillimakkaraa. Kaasupantti 8€ . Puistoon saa tuoda omia eväitä ja synttäriherkkuja. Mahdollisuus herkutella myös sisätiloissa. Puiston liikkeen sisätiloihin mahtuu noin 25henk istumaan.

Tilausruoka menu…?

Meiltä voit tilata tarjoilut tilaisuuteesi esim. yrityksen tykypäivät, seuran päättärit tai muut ryhmätilaisuudet. Kysy herkullisia vaihtoehtoja progames@progames.fi.

Seuraa meidän Facebook ja Instagram sivua! Ja pysyt ajan tasalla.

Hyvä tietää..

Ammattitaitoiset ohjaajat käyvät läpi säännöt,varusteet,pelinkulun, joka ryhmän kanssa ennen pelin alkua. Alle 13 vuotiaille aina ohjaaja mukana.
Paintball pelien ohella puistossa on lisä aktiviteetteja junnuille ja aikuisille jota saa tehdä omatoimisesti kun on lunastanut paintball pelipaketti-lipun.

Hyvä tietää! Meillä voit valita paintballissa kahdesta eri luokan vuokravälineistä. LITE malli jota myös käytetään junnupaintballissa. LITE malli toimii samalla tavalla kuten BASiC malli . Erona on vaan pienempi väripallo joka osuma ei tunnu samalla tavalla kuten BASIC mallissa.

Puistosta löytyy pieni paintball liike. Jossa sisätilat synttäreiden herkkuhetkiin, tai pienen kokouksen pitämiseen.
– Paintball -liike
– Sisätilat synttäri herkkuhetkiin
– Lämmin pukuhuone
– Katettu iso terassi pöytineen
– Elämys grillikota
– Sauna

Tampajan järven yleinen uimaranta on 2km päässä puistosta. Jos haluaa käydä uimassa pelien jälkeen.