Koe värikkäimmät pelit kaudella 2023

ProGames Paintballpuisto

Tervetuloa ProGames paintballpuistoon!

Meillä seikkailet viidellä eri radalla!

Iloista naurua, jännitystä, voittajafiilistä ja liikunnallista yhdessäoloa, miltä kuulostaa? Tätä tarjoamme ProGames paintball seikkailupuistossa. Ainutlaatuisesta puistostamme löydät viisi eri Paintball -pelikenttää ja muita hauskoja aktiviteetteja. Sijaitsemme pääkaupunkiseudulla Espoon rajalla. Nähdään pian!

Olemme auki myös talvikautena. Tule ja koe hauskat talvipelit! Varaa jo tänään!

Supersuosittu paintball klubi junnuille saa toivottua jatkoa kesällä 23! 10-16 vuotiaille suunnattu klubi tarjoaa hauskaa tekemistä keskiviikkoisin. Paintball klubi alkaa nyt tulevana keskiviikkona 26.4.2023 kello  17.30-19.00.
Ilmoittaudu  nyt mukaan. S.postiin progames@progames.fi. Voit myös vain saapua paikalle ja ilmoittautua paikanpäällä.
Mitä maksaa? Kertalippu 20€,
5 kerran kortti 80€ tai 10 kerran kortti 150€. Tervetuloa mukaan!
 

– Olemme auki . Tervetuloa!

GELBLASTERIT NYT MEILLÄ!

Tule kokemaan Progames Sportsparkin huippuradat nyt uusilla Gelblastereilla!

Yhdistä huippuhauskat Gelblasterspelit, beachbuggy autoihin ja herkkuhetkeen ja vuoden kivoin päivä on takuuvarma! Näillä supersmootheilla geelipalloilla voi kaikki 8 -vuotiaasta ylöspäin pelata!

Ajankohtaista

Klikkaa tästä verkkokauppaan webshop.progames.fi

Hiihtolomaviikko lähenee.! Tule perheen kanssa pelailemaan . Olemma auki! Tiesitkö että meillä käy maksuvälineenä kaikki yleisimmät liikuntaedut. Smartum , E-passi, Edenred, Eazybreak. Vaihadat myös helposti vanhenevia liikuntaetuja lahjakortiksi.

PROGAMES PAINTBALL KLUBI 2023

Paintball klubi alkaa nyt 26.4.2023. Oletko kiinnostuntut paintballista harrastuksena? Liity nyt mukaan tälle kaudelle ProGames Paintball klubiin. Tarkoitettu 10 - 16 vuotiaille pojille ja tytöille. Klubin paintball pelit painottuu kisapuolen paintballiin. Ammattitaitoiset opettajat valmentavat ja opastavst kisapaintballin saloihin. Huom! Klubi startaa jälleen huhtikuussa 2023. Mitä maksaa? Kertalippu 20€, 5 kerran kortti 80€ tai 10 kerran kortti 150€ Varusteet saa lainaksi paikanpäällä. Ilmoittautuminen S.postilla : progames@progames.fi Puh. 040 4133652

JOUKKUEPÄIVÄT JA LUOKKARETKET

Hurjastelkaa joukkueenne kanssa ikimuistoiset liikunnalliset päättäjäiset, tai kauden aloitukset.

 

SYNTYMÄPÄIVÄT

Kevään synttärijuhlat varataan nyt.Maaliskuun loppuun mennessä tehdyt varaukset saa kaupaun päälle savukranaatin sankarille!

Lue lisää!

POLTTARIT

Tulossa polttareita? Varaa parhaat spotit hyvissä ajoin.

 

Lue lisää!

Paintball3

TYKYPÄIVÄT

Toteutamme yrityksellenne mahtavan virkistyspäivän. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

Lue lisää!

ProGames paintballpuisto…

… SEIKKAILE VIIDELLÄ ERI RADALLA!

Puistossamme pääset kokeilemaan taitojasi kolmella eri metsäkentällä tai westworldin henkeen kaupunkikentällä, unohtamatta kilpakenttää, jossa voit kokeilla pelaamista maailmantyyliin. Haasta kaverisi, työkaverisi tai järjestä polttarit, synttärit tai muuten vain ikimuistoiset pelit. Puistossamme myös muita aktiviteettejä samaan pelilipun hintaan!

Let's party... Liikuttavan hauskat synttärit!