Värikkäimmät pelit vuodesta 2006

ProGames Paintball SportsPark

Tervetuloa paintball elämysten pariin!

PROGAMES PAINTBALL PUISTOON, LÄHELLÄ SINUA!

Iloista naurua, jännitystä, voittajafiilistä ja liikunnallista yhdessäoloa, miltä kuulostaa? Tätä tarjoamme ProGames paintball seikkailupuistossa. Ainutlaatuisesta puistostamme löydät viisi eri Paintball -pelikenttää ja muita hauskoja aktiviteetteja. Sijaitsemme pääkaupunkiseudulla Espoon rajalla. Nähdään pian!


– Olemme auki . Tervetuloa!

Ajankohtaista

Klikkaa tästä verkkokauppaan webshop.progames.fi

Kaipaatko koukuttavaa kevät tekemistä. Suuntaa ProGames paintball Sportsparkiin. Nyt varataan luokkaretkien ja seurojen parhaat kevätpäättäri päivät puistoon. Tiesitkö että meillä käy maksuvälineenä kaikki yleisimmät liikuntaedut. Smartum , E-passi, Edenred, Eazybreak

PROGAMES PAINTBALL KLUBI 2022

Oletko kiinnostuntut paintballista harrastuksena? Liity nyt mukaan tälle kaudelle ProGames Paintball klubiin. Viikottaiset pelit keskiviikkoisin 4. toukokuuta alkaen kello 16.30 - 18.30 Tarkoitettu 10 - 16 vuotiaille pojille ja tytöille. Keskiviikkoklubin paintball pelit painottuu kisapuolen paintballiin. Ammattitaitoiset opettajat valmentavat ja opastavst kisapaintballin saloihin. Kevätkausi 4. toukokuuta - 29. kesäkuuta joka Keskiviikko Ilmoittaudu mukaan jo nyt! Mitä maksaa? 15€/kerta tai 5 kerran kortti 50€ Varusteet saa lainaksi paikanpäällä. Ilmoittautuminen S.postilla : progames@progames.fi Puh. 040 4133652

REKRY. HAEMME KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ KAUDELLE 2022

Tule mukaan iloiseen tiimiimme. Haemme, kassatyöntekijää, pelinohjaaja ja puistonylläpito tehtäviin työntekiöitä kaudelle 2022. Lähetä vapaamuotoinen hakemus s.postilla osoitteeseen progames@progames.fi. Lisää tietoja löydät myös meidän instagram ja facebook tililtä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

ProGames paintballpuisto…

… TARJOAA PARHAAT SEIKKAILUT JUNNUSTA VAARIIN!

Puistossamme pääset kokeilemaan taitojasi kolmella eri metsäkentällä tai westworldin henkeen kaupunkikentällä, unohtamatta kilpakenttää, jossa voit kokeilla pelaamista maailmantyyliin. Haasta kaverisi, työkaverisi tai järjestä polttarit, synttärit tai muuten vain ikimuistoiset pelit. Puistossamme myös muita aktiviteettejä samaan pelilipun hintaan!

Let's party... Liikuttavan hauskat synttärit!