Joukkueet ja Seurat

" Kiitos tapahtumasta ProGames Paintball puistossa.Kaikki viihtyivät erinomaisesti. Parasta kuin valmentajatkin pääsivät mukaan peleihin. Tulemme varmasti uudestaan!"

EPS Espoon palloseura

JOUKKUEPÄIVÄ

Kun on aika kohottaa joukkueen yhteishenkeä, polkaista kausi käyntiin, tai
kruunata se riemukkaasti tai palkita porukka muuten vain,tai seuran päätöstapahtumat.
Sopii ProGames Paintball puisto tähän tarkoitukseen paremmin kuin hyvin.
ProGames paintball puistossa viihtyvät niin pelaajat, valmentajat kuin taustajoukot, sillä puiston 5 eri paintball rataa – ja muut hauskat “sivu” aktiviteetit innostaa kaikki liikkeelle
ikään ja kokoon katsomatta.

LIIKUTTAVA LUOKKARETKI

Paras luokkaretki kohde! Tarjoamme ikimuistoisen luokkaretki kohden.
Voitte valita luokallanne pelkastään Paintball tapahtuman , Jossa ryhmä jaetaan joukkueisiin, ja pelataan pienimuotoinen paintball turnaus puiston pelikenttiä vaihdellen.
Luokkaretekeen / joukkuepäivään voi myös lisätä puiston muita aktiviteettejä, kuten Buggykartingia , kuplafutista, tarkkuusamuntaa, supersumopaina.
Tiedustele lisää!

Itse seikkailuun ja pelailuun kannattaa varata vähintään 2 tuntia. Lisäksi mikäli haluatte tilata luokallenne ruokailua, niin siihen suosittelemme varaamaan noin tunti lisää.
Pieni sade ei haittaa seikkailua ja mukaan kannattaakin varata säänmukainen vaatetus sekä tukevapohjaiset kengät (ei sandaalit, Crocs jne.).Paintball puistoon kuuluu pelaaja varusteisiin haalarin,päähineen,maskin ja rintapanssarin sekä hanskat. Puistossa on lämmin pukuhuone, katettu terassi pöytineen, sekä pieni paintball liike jossa pöytiä ja istumapaikkoja noin 25 henkilölle.

Koska paintball seikkailu kohentaa niin henkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia, se sopii hyvin myös liikuntatuntien aktiviteetiksi. Teemme mielellämme yhteistyötä koulujen kanssa.

Puistossa on.
– Suna ja pesumahdollisuus.
– Grillaus mahdollisuus kaasugrilli tai elämyskodan käyttö vapaasti.
– Katettuja terasseja
– Lämminpukuhuone
– Sisätilat jossa istumapakkoja noin 25 hengelle.
– Kesä kahvila josta saa ostaa virvokkeita.