Koe värikkäimmät pelit kaudella 2023

ProGames Paintballpuisto

Tervetuloa ProGames paintballpuistoon!

Meillä seikkailet viidellä eri radalla!

Iloista naurua, jännitystä, voittajafiilistä ja liikunnallista yhdessäoloa, miltä kuulostaa? Tätä tarjoamme ProGames paintball seikkailupuistossa. Ainutlaatuisesta puistostamme löydät viisi eri Paintball -pelikenttää ja muita hauskoja aktiviteetteja. Sijaitsemme pääkaupunkiseudulla Espoon rajalla. Nähdään pian!

Olemme auki myös talvikautena. Tule ja koe hauskat talvipelit! Varaa jo tänään!

Pikkujoulusesonki on kohta täällä! Varaa huippuhauskat pikkujoulupelit meiltä! Toteutamme pikkujouluja myös yrityksille. Kysy lisää!

 
 
 

– Olemme auki . Tervetuloa!

GELBLASTERIT NYT MEILLÄ!

Tule kokemaan Progames paintballpuistoon huippuradat nyt uusilla Gelblastereilla!

Yhdistä huippuhauskat Gelblasterspelit, beachbuggy autoihin ja herkkuhetkeen ja vuoden kivoin päivä on takuuvarma! Näillä supersmootheilla geelipalloilla voi kaikki 8 -vuotiaasta ylöspäin pelata!

Ajankohtaista

Klikkaa tästä verkkokauppaan webshop.progames.fi

Uudistamme parhaillaan myymälämme sekä verkkokauppamme. Tällä aikaa voit tilata tuotteet meidän kauttamme puhelimitse tai sähköpostilla. Olethan yhteydesäsä! Tiesitkö että meillä käy maksuvälineenä kaikki yleisimmät liikuntaedut. Smartum , E-passi, Edenred, Eazybreak. Vaihadat myös helposti vanhenevia liikuntaetuja lahjakortiksi.

PROGAMES PAINTBALL KLUBI JATKUU 2024

Loistavat keskiviikopelit ovat tältä kaudelta ohi ja jatkamme avoimilla peleillä. Ilmoitamme niistä IG tilillämme @paintballprogames - pistä tili seurantaan!

JOUKKUEPÄIVÄT JA LUOKKARETKET

Hurjastelkaa joukkueenne kanssa ikimuistoiset liikunnalliset päättäjäiset, tai kauden aloitukset.

 

SYNTYMÄPÄIVÄT

Kevään synttärijuhlat varataan nyt.Maaliskuun loppuun mennessä tehdyt varaukset saa kaupaun päälle savukranaatin sankarille!

Lue lisää!

POLTTARIT

Tulossa polttareita? Varaa parhaat spotit hyvissä ajoin.

 

Lue lisää!

Paintball3

YRITYKSILLE

Toteutamme yrityksellenne mahtavan virkistyspäivän. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

Lue lisää!

ProGames paintballpuisto…

… SEIKKAILE VIIDELLÄ ERI RADALLA!

Puistossamme pääset kokeilemaan taitojasi kolmella eri metsäkentällä tai westworldin henkeen kaupunkikentällä, unohtamatta kilpakenttää, jossa voit kokeilla pelaamista maailmantyyliin. Haasta kaverisi, työkaverisi tai järjestä polttarit, synttärit tai muuten vain ikimuistoiset pelit. Puistossamme myös muita aktiviteettejä samaan pelilipun hintaan!

Let's party... Liikuttavan hauskat synttärit!