Hyvä tietää


Hyvä tietää


Oletko järjestämässä ystävillesi pelejä meidän pelipuistoon tai oletko mahdollisesti osallistumassa peleihin? Täältä löydät paljon hyvää tietoa pelipuistomme tarjonnasta sekä palveluista. Tervetuloa!


Käytännön asiat

Puistossa kaksi parkkipaikkaa. Kun saavutte ilmoittaudutaan liikkeessä josta myös ostetaan peliliput ryhmällenne. Jonka jälkeen siirrytään vastakkaiseen rakennukseen jossa pukuhuoneet on. Pukuhuoneessa valitaan pelaajille suojahaalarit sekä muut suojavarustukset. Tämän jälkeen alkaa opastus ja sääntöjen läpikäyminen. Jos on iso junjori ryhmä kyseessä niin huoltajia oltava tarpeeksi mukana.


Hyvä huomioida

Kaikki aktiviteetit ovat ulkoilma tapahtumia. Puistossa on yleensä samaan aikaan muita ryhmiä, joten puiston turvallisuus säännöt noudatettava. Myös aikuis ja junnu ryhmiä on samaan aikaan. Puistoon ei voi tulla alkoholin vaikutuksen alaisena. Humalassa ei voi suorittaa puiston aktiviteetit.

Mitä mukaan?

Mukaan puistoon kannattaa ottaa kengät jossa hyvä liikkua luonnossa, esim lenkkarit. Talvi ja syys aikana pitkävartiset kengät.Sään mukainen vaatetus. Kesäkaudella urheiluvaatteet esim huppari ja lökärit on oiva vaate. Hiki tulee yleensä joten vaihto t-paita on esim hyvä olla mukana. Juomapullo on myös hyvä olla mukana.


Hyvä tietää

Puistoon on aina varattava etukäteen ajan ryhmällenne. esim spostilla tai puhelimitse asiakaspalveluumme. Puistossamme on 5 eri paintball pelikenttää. Puistoon saa tuoda omat eväät ja synttäriherkut. Eväät voi nauttia katetulla terassilla , elämyskodassa tai puiston myymälässä.Puistosta löytyy pieni kioskikahvila josta saa ostaa pientä naposteltavaa ja juotavaa.


Usein kysyttyä…?

1.Oletteko myös talvella auki.?
Olemme vuoden ympäri auki varauksesta. Talvella voi myös pelata.

2.Mitä jos sataa?
Pienessä vesisaateessa voi pelata hyvin.

3 Miten aikasin pitää tapahtuma perua jos tulee este.?
Pari päivää ennen kyseistä pelipäivää on ilmoitettava peruutukset s.postilla progames@progames.fi tai puhelimitse asiakaspalveluumme. Peruuttamattomasta varauksesta peritään 15% varausmaksun varatun tapahuman kokonais summasta.

4.Voiko saapua ilman ajanvarausta.?
Puistoon aina tehtävä ajanvaraus etukäteen. S.postilla tai puhelimitse.
Poikkeus avoimet-peli tapahtumat johon voi saapua ilman ajanvarausta. Avoimista peleistä ilmoitellaan sivuillamme erikseen.

Löytyykö puistosta peseytymis mahdollisuutta?
Puistosta löytyy sauna ja suihku. ( ei talvella käytössä )

6.Sattuuko paintballpallon osuma?
50cal pallon osuman tuntee mutta ei satu. 68cal palolla osumasta voi jäädä mustelma jos ampuu läheltä. Jos olet epävärmä valitse varusteistamme 50cal (lite) mallia.

7.Mitkä varusteet sisältyy pelilippuun.?
Merkaainpaketti(värikuula ase), Maastohaalarin, rintapanssarin,päähineen,suojamaskin(useita eri malleja),hanskat.

8. Mitkä ihmeen 50cal ja 68cal?
Silloin puhutaan väripallon koosta jota käytetään merkkaimissa.50cal on pienempi ja 68cal on isompi. Junnu peleissä 8 – 13 vuotiaille käytetään aina 50cal merkkaimia.50cal merkkaimet ovat myös säädetty niin että väripallo ei lennä yhtä kovaa/nopeasti kun 68cal pallo.

Löytyykö sisätiloja?
Puistossa on paintball-liike jossa pöytiä ja istumapaikkoja noin 25 henk. Sekä iso katettu terassi pöytineen, johon mahtuu yli 35henk