RyhmilleJunnupaintball

Tervetuloa pelaamaan paintballia puistoomme. Meidän 50cal varusteilla voi pelata 8 – 13 vuotiaat.Puistossamme vietät hauskat ja jännittävät synttärit. Pelilippuun kuuluu merkkainpaketin , suojahaalarin,rintapanssarin,suojamaskin,päähineen ja hanskat.


Polttarit

Polttarit elämäsi hauskin päivä. Meillä voi valita sankarille hauskat paintball peliasut. Vai miltä kuulostaa pinkki jänispuku tai kana,sika tai supermies / nais puku.? Puistossamme 5 eri paintball pelikenttää,kaikki samassa paikassa. Pelien jälkeen voi myös kokeilla kuplafutista puiston kuplafutis arenalla.Ja päivän päätteeksi pelitapahtumat voi puida läpi puiston saunan lauteilla.

Aikuisten paintball

Paintball hyötyliikuntaa parhaimmillaan. Tervetuloa ulos luontoon liikkumaan. Puistossamme 5 eri pelikenttää kaikki samassa paikassa. ProGamesparkin vuokraamosta löydät parhaimmat pelivarusteet ja useita eri paintball merkkain malleja jota voi valita.Kerää kaveri porukkaa yhteen ja tule viettämään hauska liikunnallinen paintball päivä meille.


Tyky- Päivät

ProGames paintballparkissa pidät mitä hauskimmat virkistyspäivt ja työhyvinnvoinnin tapahtumat.Anna asiakkaille ja työntekijöille liikunnallinen elämyslahaja.

Luokkaretket

Luokkaretki meille! Vietä jännittävä luokkaretki päivä paintballin,kuplafutiksen,ja buggy-autokartingia ajellen. ProGames paintball puisto sijaitsee pääkaupinki seudulla idyllisessä maalaismaisemassa Kirkkonummella. Helsingistä vajaan 30 min ajomatka. Ota yhteyttä, niin räätälöidään teidän tarpeisiin sopiva luokkaretki päivä.


Lasten synttärit

Etsitkö jotain uuttaa synttäreille?.Onko jo kaikki sisäaktiviteetti puistot koettu? Tervetuloa ulos liikkumaan.
Meillä vietät unohtumattomat synttärit. Paintball varusteita löytyy aikuisille ja nuorille 8 – 13 vuotiaille.
Pelien jälkeen mahdollista tilata katettu synttäripöytä. Herkut voi nauttia katetulla terassilla, elämys kodassa tai puiston myymälän tiloissa.