Paintball radat


Radat


Puistossamme 5 eri paintball pelikenttää!


Puistossamme 5 eri paintball pelikenttää!

ProGames paintball radat on suunniteltu erityisesti kaiken ikäisten seikkailijoille. Puistossa löytyy 5 hauskaa ja erillaista pelikenttää, jossa saa pelata. Kaupunkipelikenttä on westworld henkeen rakennettu pelikenttä. Westworld kenttä on nopeatempoinen rata monella esteellä. Tämä rata on myös valaistu jossa hauska pelata iltapelejä pimeinä syys ja talvi iltoina.

Kilpapelikenttä. Tällä pelikenttällä hauskuus ja vauhti kohtaavat. Kenttä on rakennettu tekonurmelle, jolloin päsee helposti ja nopeasti juoksemaan suojista toiseen. Progamesin kilpakentällä pelataan joka vuosi Paintballin SM-liigan osakilpilu. Kaikki puiston kentät ovat kävelyeteisyyden päässä toisistaan.

Metsäpelikenttiä puistossa on 3. Metskenttä 1 ( Pimeä metsä ) On suojilla ja bunkkereilla rakennettu  urbaani metsäkenttä. Metsäkenttä 2 ( Viidakko ) On hieman pienempi ja metsäisempi kenttä jossa pelataan hyökkäys ja puolustus pelejä. Metsäkenttä 3 ( Vietnam) on iso kokoisin metsäkentistämme. Kenttä sijaitsee luonnon mukaisella kumpuilevalla kalliopohjalla. Kun haluat enemmän haastetta ja rytinää niin tämä pelikenttä on siihen sopiva. Tällä kentäällä on myös vuotuiset metsäliiga osakilpilut pelattu.
Hyvä tietää!

Radoilla voi seikkailla aukioloaikojen puitteissa 3 tuntia varusteiden lunastamisesta. Lasten huoltajat voivat kulkea veloituksetta mukana seikkailupuistossa. Jotkut pelipaketit ovat vain tunnin tai 2 tunnin mittaisia . Tutustu hinnastoomme.Kaikki varusteemme ovat markkinoiden uusimmat ,turvallisimmat ja CE / tukesin hyväksymiä pelivarusteita. Kaikki pelikentät on ympäröity korkealla suojaverkoilla. Jolloin katsojilla on turvallista seurata pelejä.

Edelläkäviä varusteissa! Meiltä saat vuokralle uusimmat paintball varusteet jotka löytyy markkinoilta. Vuokraamossa on useita eri mallisia merkkaimia josta voi valita itsellensä sopivimman. Vuokraamosta löydät sopivia merkkaimia 8 – 10 vuotiaille, 10 – 13 vuotiaille sekä nais ja perhe ryhmille.