Luokkaretket
PARAS LUOKKARETKI IKINÄ – SEIKKAILUA JA JÄNNITYSTÄ!

Varaa nyt ikimuistoinen ja luokan yhteishenkeä nostattava luokkaretki ProGames paintball seikkailupuistoon Kirkkonummella!
Pelaaminen ja liikkuminen paintballpuistossa ei vaadi mitään erityistaitoja ja jokainen voi pelata ja edetä radoilla omaan tahtiin.
Paintball ratoja on useita sekä hauskoja muita aktiviteettejä jota voi kokeilla paintballin ohella.

ProGames paintball puisto on rakennettu luontoa kunnioittaen upean maalaismaisemaan ja kauniin luonnon ympäröimänä Kirrkonummella. Puisto sijaitsee kumminkin vajaan 30 min ajomatkan
päässä Helsingin keskustasta. Joten tervetuloa maalle ja metsään joka on lähempänä kuin luuletkaan.

Puisto täyttääkin kaikki paintball / seikkailupuistoja määrittelevät turvallisuusstandardit. Tämä takaa sen, että pelailusta voi nauttia ilman tahattomia vaaratilanteita, kunha noudattaa
annettija turvallisuus ohjeita..


Luokkaretket..Seurat.

Itse seikkailuun ja pelailuun kannattaa varata vähintään 2 tuntia. Lisäksi mikäli haluatte tilata luokallenne ruokailua, niin siihen suosittelemme varaamaan noin tunti lisää.
Pieni sade ei haittaa seikkailua ja mukaan kannattaakin varata säänmukainen vaatetus sekä tukevapohjaiset kengät (ei sandaalit, Crocs jne.).Paintball puistoon kuuluu pelaaja varusteisiin haalarin,päähineen,maskin ja rintapanssarin sekä hanskat. Puistossa on lämmin pukuhuone, katettu terassi pöytineen, sekä pieni paintball liike jossa pöytiä ja istumapaikkoja noin 25 henkilölle.

Koska paintball seikkailu kohentaa niin henkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia, se sopii hyvin myös liikuntatuntien aktiviteetiksi. Teemme mielellämme yhteistyötä koulujen kanssa.

Puistossa on.
– Suna ja pesumahdollisuus.
– Grillaus mahdollisuus kaasugrilli tai elämyskodan käyttö vapaasti.
– Katettuja terasseja
– Lämminpukuhuone
– Sisätilat jossa istumapakkoja noin 25 hengelle.
– Kesä kahvila josta saa ostaa virvokkeita.