Etusivu

PROGAMES PAINTBALL PARK

Värikkäimmät pelit vuodesta 2006!

Varaa aika tästä!

Tervetuloa paintball elämysten pariin

 ProGames paintball puistoon lähellä sinua!


Iloista naurua, jännitystä, voittajafiilistä ja liikunnallista yhdessäoloa, miltä kuulostaa? Tätä tarjoamme ProGames paintball seikkailupuistossa. Ainutlaatuisesta puistostamme löydät viisi eri Paintball -pelikenttää ja muita hauskoja aktiviteetteja. Sijaitsemme pääkaupunkiseudulla Espoon rajalla. Nähdään pian!

— Joakim & Anders

Olemme seuranneet Koronatilannetta ja toimimme vastuullisesti ohjeistusten mukaisesti. Otamme vastaan yhden ryhmän kerrallaan ja ryhmän koko max 10 henkilöä. Jaamme pelaajille henkilökohtaiset varusteet, joita huollamme huollellisesti. Tämä ulkolaiji on mainio juurikin tuulettumiseen. Voit tulla pelamaan pienelläkin porukalla vaikka perheen kesken.


Lets Party…

… Liikuttavan hauskat synttärit!


ProGames paintballpuisto…

… Tarjoaa parhaat seikkailut junnusta vaariin!


Puistossamme pääset kokeilemaan taitojasi kolmella eri metsäkentällä tai westworldin henkeen kaupunkikentällä, unohtamatta kilpakenttää, jossa voit kokeilla pelaamista maailmantyyliin. Haasta kaverisi, työkaverisi tai järjestä polttarit, synttärit tai muuten vain ikimuistoiset pelit. Puistossamme myös muita aktiviteettejä samaan pelilipun hintaan!


Tulevat tapahtumat:

Tulevat tapahtumat löydät meidän Facebook tapahtuma-sivulta ProgamesFinland! Tervetuloa mukaan pelaamaan!